top of page

Events & Workshops

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you..

San Francisco Festival of Literature
Waterstones Booksellers

C.v.

In 1992 behaalde ik aan het Utrechts Conservatorium mijn diploma Uitvoerend Musicus met als hoofdvak blokfluit. Ik studeerde onder anderen bij Marion Verbruggen en Heiko ter Schegget. Na de studie heb ik een blokfluitlespraktijk opgebouwd in Baard (Friesland). Ook treed ik regelmatig op in diverse kleine ensembles en heb ik mij toegelegd op muziek voor blokfluit solo.
 
Naast mijn werk als blokfluitist heb ik mij vanaf 1992 bekwaamd in de koordirectie. Hiervoor nam ik individuele lessen bij Jan Veninga en Hoite Pruiksma. Ook volgde ik diverse cursussen op dit gebied waaronder een aantal keer de Kurt Thomas cursus (tot het hoogste niveau) in Utrecht en de Specialisatie Opleiding Vocaal en Instrumentaal Ensemble van de SNK te Utrecht. Speciaal voor kinderkoor volgde ik een cursus bij Wilma ter Wolde. Om als koordirigent vocaal goede instructies te kunnen geven volgde ik zangles bij Tetsje van der Kooi en heb ik momenteel les bij Femke de Boer.
 
 

bottom of page